Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-30@02:35:26 GMT

یک بُرش تاریخی از جنگ جهانی

تاریخ انتشار: ۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۳۸۸۵۰۵

یک بُرش تاریخی از جنگ جهانی

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روزنامه جام جم ، براساس آمارهای رسمی، این دو تیم تاکنون 32 بار مقابل هم قرار گرفته‌اند که انگلیسی‌ها 15 برد و آلمان‌ها 13 پیروزی به دست آورده‌اند. حالا دو سؤال ممکن است پیش بیاید. اول این‌که چه اتفاقی در این 32 بازی افتاده که رقابت این دو تیم به یکی از بازی‌های سنتی و همیشه داغ تاریخ فوتبال تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین سؤال این که چرا با وجود تعداد بردهای بیشتر انگلیس، طرفداران این تیم مقابل آلمان‌ها همیشه دست پایین‌تر را دارند.

اولین دیدار این دو تیم که دوستانه هم بود در سال 1930 برگزار شد که با تساوی 3بر3 پایان یافت. از آن بازی تا فینال جام‌جهانی 1966 انگلیس در ورزشگاه ومبلی لندن، این دو تیم هفت دیدار برگزار کردند که همه‌شان دوستانه بود و انگلیس در تمام آن 7 بازی برنده شد. آن فینال 1966 اولین بازی رسمی‌شان بود که با نتیجه 4 بر 2 به نفع انگلیس تمام شد و سه‌شیرها به اولین و تنها جام تاریخ فوتبالشان رسیدند. گرچه آلمان آن بازی را حتی با وجود گل سوم مشکوک انگلیسی‌ها باخت اما تاریخ از آن زمان برای آنها شروع شد.

انگلیسی‌ها تصور می‌کردند قهرمانی در سال 1966، آغاز موفقیت‌های این تیم است؛ اما این اتفاق نیافتاد و عکس این قضیه برای آلمان‌ها به وجود آمد. از آن زمان تاکنون، ژرمن‌ها چهار قهرمانی در جام‌جهانی و سه قهرمانی در بازی‌های یورو را جشن گرفته‌اند اما انگلیس هنوز در حسرت یک قهرمانی مانده است. علت این‌که هواداران انگلیس نسبت به آلمان‌ها دست پایین‌تر را دارند، دقیقا از همین برهه شروع می‌شود. به خصوص این‌که آلمان در دوره‌های بعد با کنار زدن همین انگلیس، توانست به قهرمانی‌هایش برسد.  دیدار رسمی بعدی این دو تیم در یک چهارم نهایی جام‌جهانی 1970 مکزیک بود که خاطره‌ای تلخ برای سه شیرها رقم زد. در حالی که انگلیس تا دقیقه 22 با دو گل از حریفش پیش بود، آلمان‌ها در نهایت بازی را با نتیجه 3 بر 2 به نفع خودشان تمام کردند. 20 سال طول کشید تا این دو تیم دوباره در کنار هم قرار بگیرند، نیمه‌نهایی جام‌جهانی 1990 ایتالیا. اشک‌های پل گاسکویین و باخت به آلمان در ضربات پنالتی، خاطره تلخ آن بازی است که هنوز در ذهن هواداران انگلیس مانده است. تلخ‌ترش این بود که آلمان در همان سال برای سومین بار قهرمان جام‌جهانی شد.  شش سال بعد و در نیمه نهایی یورو 96 این دو تیم باز هم مقابل هم قرار گرفتند. انگلیسی‌ها می‌خواستند بعد از 30سال، بار دیگر خاطرات خوشی را در ورزشگاه ومبلی رقم بزنند، اما باز هم ضربات پنالتی بود که مانع از رسیدن انگلیس به فینال شد. آلمان در همان سال به آخرین قهرمانی‌اش در یورو رسید. بعد از آن، یکی از مهمترین بازی‌های دو تیم در مقدماتی جام‌جهانی2002 بود که انگلیس با نتیجه 5 بر یک آلمان را در مونیخ تحقیر کرد اما چند ماه بعد این انگلیسی‌ها بودند که از تلویزیون شاهد حضور تیم ملی آلمان در فینال جام‌جهانی 2002 بودند.  آخرین دیدار این دو تیم که به گفته خیلی‌ها، تاریخ فوتبال را عوض کرد در یک هشتم نهایی جام‌جهانی 2010 آفریقای جنوبی بود. آلمان با نتیجه 2 بر یک پیش بود که فرانک لمپارد یک ضربه چیپ به سمت دروازه ژرمن‌ها زد. در حالی که تصاویر ویدئویی نشان می‌داد توپ از خط گذشته است اما داور و کمک‌هایش چنین نظری نداشتند. در نهایت آلمان با نتیجه 4 بر یک پیروز شد تا یکی از بهترین تیم‌های تاریخ انگلیس با هدایت فابیو کاپلو از جام کنار برود. بعد از آن بازی بود که مسؤولان فیفا به فکر استفاده از تجهیزات و فناوری افتادند که نتیجه‌اش استفاده از فناوری خط دروازه در جام‌جهانی 2014 برزیل بود. این روند ادامه پیدا کرد تا به استفاده از VAR در جام‌جهانی روسیه رسید.  حالا بعد از 11 سال از آن بازی، این دو تیم بار دیگر امشب مقابل هم قرار می‌گیرند تا برنده این بازی به مصاف پیروز بازی اوکراین و سوئد برود. گرت ساوت‌گیت که امشب روی نیمکت انگلیس می‌نشیند، در یورو 96 جزو تیم انگلیس و از جمله بازیکنانی بود که ضربه پنالتی‌اش در پایان بازی به گل تبدیل نشد. انگلیسی‌ها اصلا دوست ندارند ورزشگاه ومبلی برای دومین‌بار متوالی، خاطره‌ای تلخ در ذهن‌شان باقی بگذارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: انگلیس آلمان یورو انگلیسی ها دو تیم جام جهانی آلمان ها آن بازی هم قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۸۸۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری آب ایران مهرزاد احسانی رئیس حوضه آبریز رودخانه زهره جراحی و حوضه‌های جنوبی و دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی دبا اشاره به فعالیت‌های این کمیته ملی اظهار کرد: کمیته ملی آبیاری و زهکشی یک نهاد فراسازمانی متشکل از اساتید دانشگاه، وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، بخش‌های مشاور، پیمانکار و ترکیبی از این مجموعه است که ساختار اولیه کمیته ملی آبیاری و زهکشی را تشکیل می‌دهند.

وی گفت: این کمیته در ایران یکی از فعال‌ترین کمیته‌های عضو کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی است و شامل ۷۸ کشور عضو بوده و مقر آن نیز در کشور هند قرار دارد.

این مقام مسئول با توجه به اینکه یکی از نایب رئیسان کمیسیون بین‌المللی ایران به شمار می‌رود، افزود: این کمیسیون هرساله ایده‌ها و طرح‌های برگزیده و منتخبی را که کشورهای مختلف با موضوع صرفه‌جویی آب در نظر دارند یا فعالیتی را به انجام رسانده باشند، دریافت می‌کند و در مقایسه با کشورهای مختلف به عنوان یک مسابقه به طرح‌های برگزیده جایزه نقدی ۲ هزار دلاری اهدا می‌شود.

احسانی با توضیح رقابت‌های کمیسیون بین‌المللی خاطرنشان کرد: این رقابت‌ها در چهار محور صرفه‌جویی از جمله فناوری، صرفه‌جویی در زمینه مدیریت، صرفه‌جویی از منظر کشاورزان و دیگری جایزه ویژه بخش جوان که شامل افراد زیر ۴۰ سال است، تقسیم می‌شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ایران طرح‌های مورد نظر خود را در هر چهار بخش آماده و در مهلت مقرر تعیین شده برای کمیسیون ارسال کرده است.

دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران همچنین در ادامه فعالیت‌های کمیسیون بین‌المللی تصریح کرد: از دیگر فعالیت‌های این نهاد بین‌المللی بررسی و ثبت سازه‌های تاریخی آب است به این نحو که پس از دریافت اطلاعات این سازه‌ها، مشخصات آن با شورای جهانی آب به اشتراک گذاشته می‌شود و به وسیله کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی به ثبت می‌رسد که هر کشور سالانه ظرفیت ثبت حداکثر ۴ طرح را دارا است؛ در این خصوص نیز در مهلت مقرر، ۴ طرح توسط ایران پیشنهاد شده و در صورت تصویب به عنوان آثار تاریخی آب ایران اضافه خواهد شد.

وی با بیان تألیفات انجام شده با موضوع آبیاری و زهکشی در این کمیته بیان کرد: در بعد فعالیت‌های داخلی نیز حدود ۱۵ کتاب در کمیته ملی آبیاری و زهکشی در حال تألیف است که از این میان دو جلد کتاب با موضوع زهکشی آماده چاپ است که به زودی منتشر خواهد شد.

احسانی خاطرنشان کرد: همچنین کتاب «آب سبز» با محوریت دستورالعمل‌های علمی و عملی مصرف آب در مزرعه و بهبود بهره‌وری آب سبز در ایران و جهان، تا یک ماه آینده به انتشار می‌رسد و تا پایان سال جاری نیز حدود ۸ کتاب دیگر منتشر خواهد شد.

کد خبر 6090104 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بالاتر از فرگوسن، مورینیو و کلوپ؛ رکورد تاریخی گواردیولا در لیگ برتر انگلیس!
  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!
  • قهرمانی ایران در رقابت های جهانی والیبال دانش آموزی
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • صعود تاریخی افغانستان به جام جهانی فوتسال با مربی ایرانی
  • ۴ سازه‌ تاریخی آب ایران در انتظار ثبت جهانی
  • پخش زنده بازی‌های فوتبال امروز شنبه ۸‌ اردیبهشت از تلویزیون + سایت آنتن و آپارات
  • تخفیف موزه‌ها و اماکن تاریخی یزد به مناسبت روز معلم
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان